Voor ons is kennis en expertise enorm belangrijk. Het is ons waardevolste bezit, maar we delen deze graag om partners vooruit te helpen. We begrijpen heel goed dat sommige bedrijven een eigen sales afdeling willen uitbouwen. In dat geval kan er beroep gedaan worden op Pitch Perfect. Niet voor het uitbouwen van de sales, maar om het sales team achter de schermen klaar te stomen.

Opleidingen, coaching en training kan heel uiteenlopend zijn, maar het doel is hetzelfde: Van jou of jouw team een sterker sales team maken. Dit kan op tal van verschillende manieren georganiseerd worden.

Pitch Perfect biedt sales opleidingen, coaching en training in zowel de B2C- als B2B sector en voor zowel beginners als gevorderden. Ben je al een oude rot in het vak? Aangezien sales blijft evolueren en wij steeds op de hoogte zijn van alle trends en nieuwigheden kunnen we ook echte sales experts kennis bijbrengen.

Een sales training, opleiding of coaching in België of liever in Nederland? Bij Pitch Perfect is beide mogelijk.

Sales opleidingen op lange termijn

Op lange termijn kan Pitch Perfect jouw team coachen en bijstaan waar nodig. Zo kan je jouw personeel met minder ervaring, maar een stevige portie enthousiasme, vormen hoe je het zelf graag hebt. In dat geval leveren we geen mankracht, maar puur expertise. Er kan samen gekeken worden naar doelstellingen en targets. Deze zetten we dan om in een op maat gemaakte planning. Deze sales opleidingen kunnen zowel echte opleidingen zijn, maar ook bijvoorbeeld één-op-één coaching in het veld.

Dagopleidingen en cursussen

Soms kan het zijn dat er in jouw team nog ruimte is voor verbetering op een bepaald onderwerp of vaardigheid. Hier is een langdurige sales opleiding misschien niet de ideale strategie. Hiervoor kunnen ook dagopleidingen of korte cursussen ingelast worden. Op die manier wordt er snel gehandeld en kan er meteen mee aan de slag gegaan worden.

Vaak gaat het niet om het overdragen van informatie en kennis, maar over de uitwisseling ervan. Wanneer je een netwerk event organiseert, is het belangrijk om een sterk aanbod aan sprekers met ervaring, expertise en know-how te hebben.

Enkele sales onderwerpen waarrond wij regelmatig een training geven zijn:

  • Upselling, cross-selling en deep selling
  • Verkooptechnieken
  • Prospecteren
  • Social selling
  • Sales funnel vs sales pipeline
  • Pre-sales en after-sales
  • Storytelling
  • Thought leadership
  • Netwerken
  • Cold calling

Keynotes en gastcolleges

Hoewel het overdragen van informatie en kennis cruciaal is, vaak gaat het eerder over de uitwisseling ervan. Wanneer je een netwerk event organiseert, is het belangrijk om een sterk aanbod aan sprekers met ervaring, expertise en know-how te hebben. Sprekers die liefst vanuit verschillende netwerken, markten en stromingen komen. De experten van Pitch Perfect hebben veel key-note ervaring en spreken geregeld op events en conferenties over verschillende sales-gerelateerde topics.

Graag ook eens proeven van ons opleidingsaanbod?

Lees hier meer